develooper Front page | perl.perl5.porters | Postings from June 2021

CI fails from mingw64

Thread Next
From:
Paul "LeoNerd" Evans
Date:
June 15, 2021 16:39
Subject:
CI fails from mingw64
Message ID:
20210615173906.2cf77d29@shy.leonerd.org.uk
The github CI testing machine for Windows mingw64 always fails lately.

The details of the failure are:

 re/uniprops01.t (Wstat: 2304 Tests: 0 Failed: 0)
  Non-zero exit status: 9
  Parse errors: No plan found in TAP output

because:

 re/uniprops01.t ...................................................... 
 Dubious, test returned 9 (wstat 2304, 0x900)
 No subtests run 

no deeper indications why.

It fails on every single commit/PR, in a way that none of the others
do; not even the Windows msvc142.

I've been ignoring it lately and I think so has everyone else.

Does anyone have a plan of what to do about it? Do we

 0) Continue to ignore it

 1) Remove it from the CI set as we don't seem to get any useful
    information out of it

 2) Investigate why it fails and maybe fix it?


I don't want to continue to have to remember to ignore that red X mark,
because I don't want to train myself into ignoring CI failures as doing
that will eventually cause me to overlook a real failure.

-- 
Paul "LeoNerd" Evans

leonerd@leonerd.org.uk      |  https://metacpan.org/author/PEVANS
http://www.leonerd.org.uk/  |  https://www.tindie.com/stores/leonerd/

Thread Next


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About