develooper Front page | perl.perl5.porters | Postings from September 2013

[perl #9637] @INC only contains "."

Thread Previous
From:
James E Keenan via RT
Date:
September 13, 2013 00:46
Subject:
[perl #9637] @INC only contains "."
Message ID:
rt-3.6.HEAD-1873-1379033180-1995.9637-15-0@perl.org
On Fri May 25 17:24:11 2012, Hugmeir wrote:
> On Sat Jun 15 14:21:24 2002, jmlsteele@hotmail.com wrote:
> > Im using Apache Version 1.2.23, and perl 5.6.1.
> > When I try to access perl files through the web, they almost always
> >    die in 500 errors.
> > I was curious why this was happening so I checked out my error log and
> >    discovered that me @INC only included ".".
> > But when I run the same script from the command line, it runs
> >    perfectly.
> > I have no idea why this is happening.  Is it a perl problem, or an
> >    Apache probelm, or maybe something else?
> > 
> > I have had this running fine before on this system, but after i
> >    formatted/re-installed everything it wasnt working.
> > Any Information on this would be great..
> > 
> > Thank you.
> > 
> 
> Are you still experiencing this issue with newer versions of Perl and/or
> Apache?
> 
> Seeing how this thread has been silent for a while (but not, by a few
> weeks, a decade :), I recommend leaving it open for thirty more days,
> then closing it unless we get new information or other complains.
> 
> --hugmeir

We allowed 15 additional months, with no response.  Closing ticket now.

Thank you very much.
Jim Keenan


---
via perlbug:  queue: perl5 status: open
https://rt.perl.org:443/rt3/Ticket/Display.html?id=9637

Thread Previous


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About