develooper Front page | perl.perl5.porters | Postings from October 2011

[rt.cpan.org #71906] [perl #102084] [Patch] Missing 'E' in front of POD entity in perlfaq7.pod

From:
llap@cuckoo.org via RT
Date:
October 25, 2011 04:21
Subject:
[rt.cpan.org #71906] [perl #102084] [Patch] Missing 'E' in front of POD entity in perlfaq7.pod
Message ID:
rt-3.8.HEAD-2598-1319525186-1026.71906-6-0@rt.cpan.org
<URL: https://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=71906 >

On Mon Oct 24 19:37:10 2011, perlbug-followup@perl.org wrote:
> perlfaq is no longer maintained as part of the perl core.  It’s still
> included, but CPAN is now upstream, and it has its own CPAN
> distribution.  I’m forwarding this to the CPAN queue.  This change is
> so
> recent that yours will be the first bug report there.
> 
> On Mon Oct 24 16:14:23 2011, wyant wrote:
> > This is a bug report for perl from wyant@cpan.org,
> > generated with the help of perlbug 1.39 running under perl 5.15.4.
> >
> >
> > -----------------------------------------------------------------
> > [Please describe your issue here]
> >
> > Thank you very much for Perl 5.15.4.
> >
> > The perlfaq7 document as released in 5.15.4 contains the line
> >
> >  =head2 Why doesn't "my($foo) = E<lt>$fh<gt>;" work right?
> >
> > Was this supposed to be
> >
> >  =head2 Why doesn't "my($foo) = E<lt>$fhE<gt>;" work right?

Fixed in git:

https://github.com/perl-doc-
cats/perlfaq/commit/071fb5bee75b55330be91b095078d8fc5af5b98e

Thanks

Leo




nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About