develooper Front page | perl.perl5.porters | Postings from July 2009

Re: [perl #67880] #!perl -CS again

Thread Previous | Thread Next
From:
Dave Mitchell
Date:
July 27, 2009 15:18
Subject:
Re: [perl #67880] #!perl -CS again
Message ID:
20090727221751.GS4204@iabyn.com
On Mon, Jul 27, 2009 at 12:29:33AM -0700, Jan Dubois wrote:
> On Sun, 26 Jul 2009, Nicholas Clark wrote:
> > On Sun, Jul 26, 2009 at 07:03:39PM -0500, Craig A. Berry wrote:
> > 
> > > Unless I'm misreading this smoke report:
> > >
> > > http://www.nntp.perl.org/group/perl.daily-build.reports/2009/07/msg71587.html
> > >
> > > something may have broken on Windows related to this.  I don't have a
> > > Windows build system to sort out what.
> > 
> > Nor do I, but I suspect that it's the newlines in the 'prog' argument to
> > runperl(). Hence ff19758235b083652cade4f521dd2057f79ddd07, which I hope fixes
> > it.
> 
> Fixed it for me.  I just copied the run/switchC.t from blead into 5.10.x
> and it passed all 9 tests fine (even the 2 that are not in maint right now).

Just because I'm paranoid, i've actually pulled the test from maint for
now. (In fact for the last week or two I've been operating a policy of
exlcuding tests; new ones often seem to give false positives), but that
one slipped past me.

-- 
The Enterprise is captured by a vastly superior alien intelligence which
does not put them on trial.
    -- Things That Never Happen in "Star Trek" #10

Thread Previous | Thread Next


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About