develooper Front page | perl.par | Postings from September 2018

[rt.cpan.org #127064] Question about weird pp executable behavior

Thread Previous
From:
Chenchen Qu via RT
Date:
September 7, 2018 14:58
Subject:
[rt.cpan.org #127064] Question about weird pp executable behavior
Message ID:
rt-4.0.18-28099-1536332322-243.127064-15-0@rt.cpan.org
Fri Sep 07 10:58:42 2018: Request 127064 was acted upon.
Transaction: Ticket created by cqu@factset.com
       Queue: PAR-Packer
     Subject: Question about weird pp executable behavior 
   Broken in: (no value)
    Severity: (no value)
       Owner: Nobody
  Requestors: cqu@factset.com
      Status: new
 Ticket <URL: https://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=127064 >


Hi Roderich:

We generate our production release with pp, and recently a new client ran into a weird issue.
When they run the executable file, the cache directory was input as the first argument, for example
When they do run.exe --setup the actual input was run.exe Sonntag\AppData\Local\Temp\par-4a616e20536f6e6e746167\cache-1535125512/run.exe --setup

We are running pp with version PAR Packager, version 1.037 (PAR version 1.014), And the client was running the executable on Windows 7 with cmd.
I think this might be some bad setup with their PATH variable, but I'm not 100% sure since I can't reproduce this on any VMs.
Any suggestion is appreciated.

Many thanks in advance,
Chenchen

Thread Previous


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About