develooper Front page | perl.libwww | Postings from April 2001

Help making libwww

Thread Previous | Thread Next
From:
Dan Jerome
Date:
April 29, 2001 20:40
Subject:
Help making libwww
Message ID:
3AECDE94.5EADD62A@cisco.com
I am looking for any assistance I can get re. making libwww 5.53.92.
The 'make' works OK however, when I run 'make test', I get the
following:

dj-linux:/tmp/libwww-perl-5.5392# make test
/usr/bin/perl -e 'use Config; chdir q{blib/script}; foreach (qw(GET HEAD

POST)) {' \
-e 'unlink "$_";' \
-e 'system("$Config{\"lns\"} lwp-request $_") && die; }'
/usr/bin/perl t/TEST 0
base/common-req.....ok
base/cookies........ok
base/date...........ok
base/headers-auth...ok
base/headers-etag...ok
base/headers-util...ok
base/headers........ok
base/listing........ok
base/mediatypes.....ok
base/message........ok
base/negotiate......ok
base/response.......ok
base/status.........ok
base/ua.............ok
html/form...........ok
robot/rules-dbm...../usr/bin/perl: can't resolve symbol 'dbm_open'
robot/rules-dbm.....dubious
        Test returned status 1 (wstat 256, 0x100)
robot/rules.........ok
robot/ua............NOK 2HTTP Server terminated
robot/ua............FAILED tests 1-3, 5, 7
        Failed 5/7 tests, 28.57% okay
local/autoload......ok
local/get...........ok
local/http..........NOK 8Can't call method "is_redirect" on an undefined

value at local/http.t line 188, <DAEMON> line 1.
HTTP Server terminated
local/http..........dubious
        Test returned status 22 (wstat 5632, 0x1600)
DIED. FAILED tests 1-18
        Failed 18/18 tests, 0.00% okay
local/protosub......ok
Failed Test       Status Wstat Total Fail  Failed  List of Failed
--------------------------------------------------------------------------------

local/http.t              22  5632    18   18 100.00%  1-18
robot/rules-dbm.t          1   256    ??   ??       %  ??
robot/ua.t                             7    5  71.43%  1-3, 5, 7
Failed 3/22 test scripts, 86.36% okay. 23/274 subtests failed, 91.61%
okay.
make: *** [test] Error 29


I am not a perl or http expert and don't know how to proceed.  What is
the problem with the robot/ua and local/http tests failing.  Is there
some problem with my local http server?  Any assistance would be greatly
appreciated.

BTW, I am running perl 5.6.1 on redhat linux.

Thanks in advance for your help,
Dan

--
Dan Jerome, Systems Engineer
Cisco Systems Canada Ltd., 181 Bay Street, Suite 3400, Toronto, M5J 2T3
Email: djerome@cisco.com
Phone: 416-306-7081   Fax: 416-306-7099   Pager: 1-800-682-4726



Thread Previous | Thread Next


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About