develooper Front page | perl.libwww | Postings from March 2001

pre-install tests failing

From:
Jeff Orrok
Date:
March 19, 2001 13:14
Subject:
pre-install tests failing
Message ID:
3AB6769B.AB51216D@databright.com
Below is the output -- is this something easy to remedy?

[gatchaman:/tmp/libwww-perl-5.51] root# perl t/TEST -v robot/ua
robot/ua............1..7
Will access HTTP server at http://gatchaman:1713/
not ok 1
not ok 2
not ok 3
ok 4
Terminating server...
not ok 5
ok 6
not ok 7
HTTP Server terminated
FAILED tests 1-3, 5, 7
        Failed 5/7 tests, 28.57% okay
Failed Test  Status Wstat Total Fail  Failed  List of failed
-------------------------------------------------------------------------------
robot/ua.t                    7    5  71.43%  1-3, 5, 7
Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 5/7 subtests failed, 28.57% okay.

[gatchaman:/tmp/libwww-perl-5.51] root# perl t/TEST -v local/http
local/http..........1..18
Will access HTTP server at http://gatchaman:1714/
Bad request...
not ok 1
not ok 2
Simple echo...
not ok 3
not ok 4
Send file...
not ok 5
not ok 6
not ok 7
Check redirect...
not ok 8
Can't call method "is_redirect" on an undefined value at local/http.t
line 188, <DAEMON> chunk 1.
HTTP Server terminated
dubious
        Test returned status 2 (wstat 512, 0x200)
DIED. FAILED tests 1-18
        Failed 18/18 tests, 0.00% okay
Failed Test  Status Wstat Total Fail  Failed  List of failed
-------------------------------------------------------------------------------
local/http.t      2   512    18   18 100.00%  1-18
Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 18/18 subtests failed, 0.00% okay.
[gatchaman:/tmp/libwww-perl-5.51] root#

--
:-J
--



nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About