develooper Front page | perl.libwww | Postings from March 2001

installation errors

Thread Next
From:
Ethan Joffe
Date:
March 13, 2001 07:50
Subject:
installation errors
Message ID:
5.0.2.1.0.20010313073758.01f1f890@mail.toolfoundry.com

I am trying to install libwww v5.50 on a fresh install of Redhat 6.2, with perl5.6, and all the latest modules required for it. All the other modules have 100% success on their tests.
I get the following when doing a make test on libwww (more text below):

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

/usr/local/bin/perl -e 'use Config; chdir q{blib/script}; foreach (qw(GET HEAD POST)) {' \ 
-e 'unlink "$_";' \ 
-e 'system("$Config{\"lns\"} lwp-request $_") && die; }' 
/usr/local/bin/perl t/TEST 0 
base/common-req.....ok 
base/cookies........ok 
base/date...........ok 
base/headers-auth...ok 
base/headers-etag...ok 
base/headers-util...ok 
base/headers........ok 
base/listing........ok 
base/mediatypes.....ok 
base/message........ok 
base/negotiate......ok 
base/response.......ok 
base/status.........ok 
base/ua.............ok 
html/form...........ok 
robot/rules-dbm.....ok 13/13FAILED test 8 
Failed 1/13 tests, 92.31% okay 
robot/rules.........ok 
robot/ua............NOK 7HTTP Server terminated 
FAILED tests 1-3, 5, 7 
Failed 5/7 tests, 28.57% okay 
local/autoload......ok 
local/get...........ok 
local/http..........NOK 8Can't call method "is_redirect" on an undefined value at local/http.t line 188, <DAEMON> line 1. 
HTTP Server terminated 
local/http..........dubious 
Test returned status 115 (wstat 29440, 0x7300) 
DIED. FAILED tests 1-18 
Failed 18/18 tests, 0.00% okay 
local/protosub......ok 
Failed Test Status Wstat Total Fail Failed List of failed 
------------------------------------------------------------------------------- 
local/http.t 115 29440 18 18 100.00% 1-18 
robot/rules-dbm 13 1 7.69% 8 
robot/ua.t 7 5 71.43% 1-3, 5, 7 
Failed 3/22 test scripts, 86.36% okay. 24/286 subtests failed, 91.61% okay. 
make: *** [test] Error 29


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

If I ignore the errors and install libwww, any attempts to retrieve docs (ie with GET) result in a 550 server error (timeout) but in fact the request never gets sent according to receiving web server logs.

Any ideas about what is going on?

Thanks
Ethan


Thread Next


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About