develooper Front page | perl.libwww | Postings from February 2001

HTML-Parser 'make test' errors

Thread Next
From:
LAN Service Group
Date:
February 28, 2001 12:09
Subject:
HTML-Parser 'make test' errors
Message ID:
3A9D528E.800D614@axyspharm.com
Hi, I'm trying to configure/install HTML-Parser 3.18 under Solaris 7.
I've gotten MIME::Base64 and URI installed successfully.  perl
Makefile.PL for HTML::Parser appeard to finish without errors however
make test fails in 2 areas which I think may be related:

<snip>
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.6.0/sun4-solaris
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.6.0 /usr/local/lib/perl5/site_perl .)
at blib/lib/HTML/LinkExtor.pm line 31.
BEGIN failed--compilation aborted at blib/lib/HTML/LinkExtor.pm line 31.

Compilation failed in require at t/linkextor-base.t line 14.
t/linkextor-base....dubious
 Test returned status 2 (wstat 512, 0x200)
DIED. FAILED tests 1-5
 Failed 5/5 tests, 0.00% okay
t/linkextor-rel.....Can't locate HTML/Tagset.pm in @INC (@INC contains:
blib/arch blib/lib /usr/local/lib/perl5/5.6.0/sun4-solaris
<snip>

<snip>
/usr/local/lib/perl5/5.6.0/sun4-solaris /usr/local/lib/perl5/5.6.0
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.6.0/sun4-solaris
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.6.0 /usr/local/lib/perl5/site_perl .)
at blib/lib/HTML/LinkExtor.pm line 31.
BEGIN failed--compilation aborted at blib/lib/HTML/LinkExtor.pm line 31.

Compilation failed in require at t/linkextor-rel.t line 3.
t/linkextor-rel.....dubious
 Test returned status 2 (wstat 512, 0x200)
DIED. FAILED tests 1-4
 Failed 4/4 tests, 0.00% okay
<snip>

Is this a fatal error?  Should I not 'make install' until this is
resolved?  How can I resolve it?  Thanks.

- Ken


Thread Next


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About