develooper Front page | perl.libwww | Postings from January 2001

problem installing libwww-perl-5.49

Thread Next
From:
Simran Gambhir
Date:
January 5, 2001 00:34
Subject:
problem installing libwww-perl-5.49
Message ID:
EC87EB52CBA1D4119FA70004AC4CBB7F185224@niexchange.ni.news.com.au
Hi All, 

I am trying to install libwww-perl-5.49 but am getting a few errors while
doing which is rendering the modules unusable for the most part.

* I downloaded perl 5.6.0 and installed with all default setting for linux
(currently using redhat 7)
* Downloaded and tried to install libwww-perl-5.49 - the output of which is
below:

A "make test" gave the following output
---------------------------------------------------------

/usr/local/bin/perl -e 'use Config; chdir q{blib/script}; foreach (qw(GET
HEAD POST)) {' \
-e 'unlink "$_";' \
-e 'system("$Config{\"lns\"} lwp-request $_") && die; }'
/usr/local/bin/perl t/TEST 0
base/common-req.....ok
base/cookies........ok
base/date...........ok
base/headers-auth...ok
base/headers-etag...ok
base/headers-util...ok
base/headers........ok
base/listing........ok
base/mediatypes.....ok
base/message........ok
base/negotiate......ok
base/response.......ok
base/status.........ok
base/ua.............ok
html/form...........ok
robot/rules-dbm.....ok
robot/rules.........ok
robot/ua............FAILED tests 1-3, 5, 7
	Failed 5/7 tests, 28.57% okay
local/autoload......ok
local/get...........ok
local/http..........dubious
	Test returned status 115 (wstat 29440, 0x7300)
DIED. FAILED tests 1-18
	Failed 18/18 tests, 0.00% okay
local/protosub......ok
Failed Test  Status Wstat Total Fail  Failed  List of failed
----------------------------------------------------------------------------
---
local/http.t    115 29440    18   18 100.00%  1-18
robot/ua.t                    7    5  71.43%  1-3, 5, 7

HTTP Server terminated
Can't call method "is_redirect" on an undefined value at local/http.t line
188, <DAEMON> line 1.
HTTP Server terminated
Failed 2/22 test scripts, 90.91% okay. 23/285 subtests failed, 91.93% okay.
make: *** [test] Error 29
****************************************************************************
********************************************************

Upon doing a "make install" (even though 'make test' did not pass all tests)
and having the /usr/bin/GET file installed
as part of the make install i get:
-------------------------------------------------------------
/usr/bin/GET http://localhost/
<HTML>
<HEAD><TITLE>An Error Occurred</TITLE></HEAD>
<BODY>
<H1>An Error Occurred</h1>
500 Can't connect to localhost:80 (Timeout)
</BODY>
</HTML>
****************************************************************************
********************************************************

I know there is definitely a server running on localhost port 80 (have
checked via telnet port 80 : GET / ... etc etc etc). 
I get the same error message for all servers i try... http://www.perl.com/
... everything... 

Can anyone shed some light my way and let me know why this might be
happening (i know its not just the way i install
perl as it was happening with the default perl install that comes with
RedHat as well). Short of reinstalling linux altogether
(as it might be some c library?) i don't know what else to try... 

kind regards, 

simran.

Thread Next


nntp.perl.org: Perl Programming lists via nntp and http.
Comments to Ask Bjørn Hansen at ask@perl.org | Group listing | About